Træpiller af tysk kvalitet, når det er bedst

Mulighederne er mange, når man skal vælge brændsel til brændeovnen eller stokerfyr. Skal det være brænde, træpiller, træbriketter eller noget helt andet? Hos Absolut Træpiller er de ikke i tvivl – træpiller og træbriketter er det bedste valg.

Absolut Træpiller går ind for ren brændsel

Siden 2005 har Absolut Træpiller leveret alternativ brændsel til ovne/pejse samt billige træpiller til stoker- og træpillefyr. Denne erfaring bidrager til kundens tryghed, når han eller hun skal vælge brændsel til opvarming af hjemmet.

Med fokus på billige brændepriser og høj brændværdi, er kunden garanteret tysk kvalitet, når det er bedst. Her er træpillerne og træbriketterne presset så hådt, at de brænder rent og efterlader minimale askerester.

Træpiller er økonomisk fordelagtigt

For at sikre kundens tilfredshed bliver alle træpiller kontrolleret fra start til slut. Det garanterer den bedste kvalitet. Hos Absolut Træpiller har deres træpiller de højeste europæiske produkt og produktionscertificeringer som DINplus og ENplusA1. Mærkevaren leveres i størrelserne 6 mm og 8 mm til de billigste priser og i den bedste kvalitet.

Grundet træpillernes lave askeudvikling opnår man den bedste fyringskomfort, eftersom asketømning og rensning af fyres holdes på et minimum. Med et lavt akseindhold og betydelig brændeverdi medvirker træpiller til en bedre brændeøkonomi. Træpiller er nemlig produceret af rent træ, og rent træ medfører høj brændeværdi og minimal askeudvikling.

Træbriketter er danskernes foretrukne valg

Når det kommer til valg af brændsel til stokerfyr eller brændeovn, er danskerne ikke i tvivl – træbriketter er det bedste valg.

Går du ind for et bedre miljø, så er træbriketter det rette valg for dig. Udover de mange fordele forbrugerne får, når de vælger at fyre med træbriketter, så har faktisk en større effekt, der går længere end din opvarmning. Det bidrager nemlig til et sundere miljø. Træbriketter består af meget findelt savsmuld, der er blevet presset sammen under ekstremt hårdt tryk. Der medvirker til, at træbriketterne består af helt ren og naturlig brændsel, som er foruden tilsatte og giftige stoffer.

Således er du sikret et produkt med jævn og kontrolelret forbrænding, så du kan fyre i hjemmet med en tryg følelse i maven.