Tandlægevagt ved akut tandpine

En god tandlægevagt i København ved akut tandpine?

Hvis først man står med en akut tandpine eller blot irriterende tandsmerter, og ens egen tandlæge er lukket, kan gode råd være dyre. Med mindre man på forhånd kender nummeret på en god tandlægevagt i København. Kender du endnu ikke nummeret på en tandlægevagt, kan du have interesse i at læse videre.

Rundt omkring i København findes der flere tandlæger med tandlægevagt i tilfælde af tandskader eller anden akut tandpine. De er dog ikke nødvendigvis alle lige gode, og ej heller er det gratis at gå til en tandlægevagten, da det oftest kræver, at du betaler op til 100% i forhold til normalprisen på din tandbehandling. Et besøg hos eksempelvis en tandlægevagt i København kan derfor hurtigt blive dyr fornøjelse, hvis der er tale om, at dine tandsmerter skal kureres med rodbehandling eller andre mere kostbare behandlinger.

Få behandlet tandsmerter uden ekstraomkostning

Hos Tandlægecenter Højbro Plads, der har klinik på Lille Kirkestræde i midten af København, har man valgt at tilknytte en fast tandlægevagt for at imødekomme patienters tandsmerter uden for normale åbningstider. Det betyder, at man uanset tidspunkt på døgnet altid kan komme i kontakt med en tandlæge, hvor man enten kan få rådgivning om hvordan man skal forholde sig til sin tandpine eller booke en tid til en tandbehandling allerede så snart tandsmerten opstår.

Hvorfor skal jeg ikke betale mere?

Grunden til at du ikke skal betale mere for at få behandlet akut tandpine en lørdag og en mandag er ganske enkelt fordi tandklinikken alligevel har åbent alle ugens 7 dage, og hos TCHP mener man derfor ikke, at det er rimeligt, at man skal betale mere, blot fordi tandsmerten er akut.

Hvordan kontakter jeg tandlægevagten?

Hvis du har brug for en tandlægevagt i København, kan du kontakte Tandlægecenter Højbro Plads’ tandlægevagt alle hverdage mellem 18-08 på telefonnummer 31 31 13 06. Her vil tandlægevagten på det givne tidspunkt tage imod dit opkald, og du kan herved berette, hvordan din tandpine er opstået, hvor længe den har varet, om du tidligere har haft lignende problemer m.m., hvorefter tandlægen vil tage stilling til, om det er en akut tandpine, som kræver øjeblikkelig behandling, eller om dine tandsmerter kan vente med at blive undersøgt til den følgende dag.

Tandlægecenter Højbro Plads har åbent alle hverdage og helligdage, og du slipper derfor for at skulle vente til efter ferie eller weekenden, hvilket man, hvis man selv har oplevet akut tandpine, vil sætte utrolig stor pris på. Til tider har man som patient bare brug for, at en professionel tager stilling til tandsmerten, og bare denne kontakt med TCHP’s tandlægevagt i København, kan derfor virke beroligende for de fleste.

Hvis du blot vil bestille tid til et tandlægebesøg eller kontakter TCHP inden for de normale åbningstider, kan du benytte nummeret 33 14 05 90, og derved holder du også tandlægevagtens nummer åbent for de uheldige, som må være ramt af akut tandpine.