kontorrengøring

Renice ApS går ikke på kompromis med din erhvervsrengøring

Renice ApS er eksperter inden for erhvervsrengøring i hele Nordsjælland. Med mange års erfaring tilbyder Renice ApS mange former for erhvervsrengøring, herunder: kontorrengøring, firmarengøring, skolerengøring og trapperengøring.

Hos Renice ApS er ingen opgave for stor eller besværlig. Uanset omfanget, står Renice ApS klar til at hjælpe.

Renice ApS tilpasser sig kundens behov

Renice ApS stræber efter at give alle kunder den samme oplevelse, som indebærer en stabilt, fleksibelt, loyalt samt kvalitets- og servicebevidst rengøringsservice. Dette opnår rengøringsvirksomheden ved at skræddersy løsninger til virksomheder til fair priser.

Renice ApS anerkender de forskellige behov og ønsker, som adskiller virksomhederne fra hinanden. Derfor tager rengøringsvirksomheden altid udgangspunkt i den enkelte kunde og dens specifikke situation, når rengøringsservicen udføres.

Erhvervsrengøring er en investering

Rengøring er en absolut nødvendighed for at opretholde et godt helbred. Hvad enten, det er i det private hjem eller på kontoret, så leder effektiv erhvervsrengøring til et bedre helbred bland menneskerne involveret.

Mange virksomheder vælger at uddelegere rengøringsopgaver internt, således medarbejderne står for kontorrengøringen. Det er ikke altid den mest effektive løsning, da de ikke er specialiserede inden for kontorrengøring, og derfor ikke formår at komme helt til bunds og rundt i alle hjørner.

Få et sundt indeklima med kontorrengøring

I løbet af en lang arbejdsdag formår mange bakterier at formere sig og komme i kontakt med adskillelige flader på kontoret. Derfor er det vigtigt at prioriterer en effektiv og jævn kontorrengøring. Ofte kan virksomheder ikke selv overskue projektet, hvorfor kontorrengøringen ofte ender i en halvhjertet indsat – det er her, Renice ApS kommer ind i billedet.

Renice ApS er specialiseret inden for kontorrengøring, så de formår at skabe et behageligt indeklima og samtidig minimere risiciene for unødvendig sygdom på arbejdspladsen.

Alle medarbejdere er specialuddannede, så de kan påtage sig enhver rengøringsopgave og udføre en professionel kontorrengøring.

Renice ApS udarbejder en rengøringsplan i fællesskab med kunden, så det er den helt rette rengøringsservice, der bliver leveret.