Realisering af mit drømmeerhverv i København

Jeg har altid haft lyst til at starte min virksomhed, dog et det som har tilbageholdt mig altid været, det store indskud af større kapital for at kunne stifte et selskab. 

Derfor troede jeg i lang tid at det kun skulle blive ved drømme, dog da der i 2013 kom en lovændring som ville træde i kraft 1.januar 2014 og som ville gøre det betydeligt lettere for iværksættere at stifte eget selskab, så blev jeg mildest talt rigtig glad.  Den nye lov betød at der blev indført en selskabstype som hedder er IVS og står for iværksætterselskab, det den nye lov tillader nu at man kan oprette sit eget selskab for mellem 1kr. til 49.999 kr. Herefter skal man opbygge sin kapital således at man opsparer 25 procent af det årlige overskud til firmaet, indtil man når et samlet opsparet overskud på 50.000 gør hvorefter man kan omregistrere sin virksomhed til et almindeligt anpartsselskab (ApS).

Få en advokat til ordne de nødvendige papirer
Dette var en lov som nu kunne gøre nemmere for mig og andre at stifte selskaber og beskæftige os med de erhverv vi selv godt kunne tænke os, da man nu ikke skal have den store pengepung frem for at stifte et selskab. Det eneste man er bundet til, er at man opbygger sin selskabskapital med mindst 25 procent af ens overskud. Nu kunne mit drøm om at arbejde i det erhverv jeg gerne ville nemlig oprettelse af min egen virksomhed som reparer smartphones, med en dejlig beliggenhed i København.

Derfor fik jeg en advokat i København, til at ordne alle de nødvendige papirer for mig, så jeg kunne hurtigst muligt kunne realisere min drøm.

Hvis du går med drømmen om at blive iværksætter kan du teste om det er nødvendigt for dig at oprette et IVS, på dette link her.