Mad til reception

Mad til reception behøver ikke være besværligt, dyrt eller dårligt

Skal du holde bryllup, barnedåb eller en anden stor begivenhed, der indbefatter en reception med bespisning af gæster?

Det kan være en stor mundfuld at skulle planlægge menu og mad til en reception. Især hvis du allerede skal bruge meget tid på andre praktiske opgaver såsom at finde kjole, sende invitationer ud eller booke selskabslokaler.

Derudover kan det være en stor udfordring på selve dagen at skulle købe ingredienser, kokkere maden og få den anrettet og serveret på en lækker måde for gæsterne.

Heldigvis er det jo i dag muligt at få leveret mad til reception fra et cateringfirma.

Nu tænker du måske: “Ej, jeg vil da ikke have catering-mad til min reception. Catering er dyrt og dårligt.” Men det er altså ikke helt sandt.

Mad til reception kan du få som gourmet catering

Der findes selvfølgelig mange cateringfirmaer, der laver kedelig mad eller har meget høje priser. Vi har alle prøvet at være til en reception, hvor der blev serveret dårlig eller uinteressant receptionsmad fra catering. Men der er altså en række cateringfirmaer, der med stolthed kokkerer utrolig lækker gourmet-mad til reception til rimelige priser. Så selvom din umiddelbare reaktion er at forkaste idéen om cateringmad til din reception, så bør du kigge dig lidt omkring på nettet.

Med god research kan du helt sikkert finde frem til nogle cateringfirmaer, der har en vision med deres receptionsmad. For eksempel Fransk Spisehus, der leverer gourmet-mad til reception som en fransk-inspireret buffet. Buffet er godt til reception, der jo ofte er en stående affære. Med en buffet som mad til reception kan dine gæster nyde et bredt udvalg af retter og får mulighed for selv at vælge præcis hvad og hvor meget, de har lyst til at spise. Det samme kan du ikke opnå med en 3-retters menu.