Frokostordning Århus

Kom nu med den frokostordning Århus!

Jeg har nu arbejdet for virksomheder i Århus i mere end 5 år, og i den forbindelse, er det gået op for mig, hvor sjældent en frokostordning tilbydes ved mindre virksomheder. Det skal nævnes, at det samme gælder for København som for frokostordninger i Århus. Så snart en virksomhed går fra mindre til mellem, kommer en frokostordning dog som regel på bordet.

Men man kan undre sig over, hvorfor de mindre virksomheder, ikke gør mere ud af at tilbyde frokostordninger til deres medarbejder i Århus og København osv. De fleste små virksomheder, har i modsætning til de større, allerede mindre fleksibilitet samt færre goder til deres medarbejder. Derudover er der som regel mere travlt ved en mindre virksomhed, pga. at der er færre mennesker, men lige så mange ansvarsområder. Hvorfor ikke gør det lidt nemmere for medarbejderen med en frokostordning til Århus?

Medarbejderne siger op uden goder som frokostordninger

Undersøgelser viser allerede at medarbejdere hos mindre virksomheder opsiger deres job langt oftere, for at lede efter nye jobmuligheder, ind hvad der er tilfældet med ansatte hos større virksomheder. Jeg har selv prøvet at arbejde ved virksomheder af forskellige størrelser, og for mig er konklusionen klar. De små virksomheder gør simpelthen ikke nok for at holde på deres medarbejdere.

Efter min mening bør de starte med noget så simpelt som en frokostordning. Der er massere af muligheder for lækre og billige frokostordninger i Århus, men alligevel er det sjældent noget de små århusianske virksomheder tilbyder.

Spar penge som virksomhed og gør medarbejderne glade samtidig

Det højst sandsynligt fordi, at de ønsker at spare. Men der er ikke noget, der er dyrere for en lille virksomhed, end når en ansat siger op efter kort tids ansættelse. Det tager mange ressourcer hurtigt at skulle finde en ny, kompetent ansat til stilling, når man kun har en måned til det. Der er jo sjældent nok ansatte i en lille virksomhed, til at de kan klare arbejdet ind til der bliver fundet en ny.

Tilbyder de små virksomheder deres ansatte bare nogle få goder, i form af f.eks. bedre løn, pension eller noget så simpelt som en frokostordning. Så tror jeg personligt, at der er større chance for, at de ansatte bliver i en længere periode hos virksomheden. Der er ingen der gider et sted, hvor det er lutter hårdt arbejde og ingen fordele.