Mon jeg kan overtale bestyrelsesformanden til at købe et nyt tag?

Prøv lige at høre, hvad jeg opdagede oppe på vores loft i går aftes. Det har jo sneet meget den seneste måned, det er vist gået ingen forbi, og nu ser det så ud til, at vi på grund af alt denne her sne måske står og får brug for at få et nyt tag.

Vi bor på fjerde sal i en ældre ejendom, og vi hænger vores vasketøj op på loftet , fordi vi ikke har plads nede i lejligheden. Alt bliver så fugtigt, hvis det hænger ned på vores 60 kvadratmeter. Så vi er rimelig tit oppe på loftet og går op i, at der ser fornuftigt ud deroppe. Og det lader til, at vi skal have nyt tag på, hvor forleden opdagede jeg en stor bunke sne inde på loftet.

Når der ligger en bunke, betyder det jo ikke at der er specielt utæt på den måde, for det er jo ikke dryppet ind. Men sneen er åbenbart fyget ind, fordi taget ikke slutter helt tæt i siderne. Det vil et nyt tag jo nok kunne få sat en stopper for, for den sne der så godt nok ikke er dryppet ind på loftet, drypper jo så ned til os.

Jeg vil tale med bestyrelsesformanden for ejendommen om muligheden for et nyt tag, måske ikke på hele ejendommen, men noget af det skal da helt bestemt skiftes ud. Jeg tror først, vil vil søge på nettet og finde gode tilbud.