Indisk Restaurant - Punjab Indian Restaurant

Hvad spiser du ofte som take-away fra en indisk restaurant?

Take-away mad er populært i hele Danmark. Fra Tønder i Sønderjylland til Hovedstaden spiser folk take-away, og ofte er det fra en indisk restaurant. Indisk cuisine spreder sig ud over det ganske land, og mange danskere har taget smagende fra Østen til sig. En indisk restaurant har derfor gode muligheder for at klare sig i Danmark

Det er ikke unormalt at en indisk restaurant dukker op på nærmeste gadehjørne. Der er flere byer i Danmark der nærmest er blevet invaderet af indiske restauranter, der serverer alt fra klassisk indisk mad til nye eksperimenterende retter. En indisk restaurant i Valby har dog været i gamet i mange år – det drejer sig om Punjab Indian Restaurant, som ligger på Valby Langgade 23. Denne restaurant serverer både klassiske retter, men er også begyndt at eksperimentere med den indiske madkultur. Flere af restaurantens medarbejdere har nemlig indiske aner, hvilket de bruger aktivt i deres eksperimentelle madlavning. Det er ikke unormalt at en indisk restaurant som Punjab Indian Restaurant ringer hjem til familierne i Indien og får gode råd og inspiration.

 

En restaurant for børn og voksne

En indisk restaurant skal både kunne servere almindelig indisk mad, men hvis restaurationen gerne vil klare sig på det hårde marked for take-away mad, skal der være noget for hele familien. En indisk restaurant skal derfor både tilfredsstille voksne såvel som børn, der ofte har en lidt anden favorit end deres forældre. Derfor har Punjab Indian Restaurant også en børnemenu med alle de traditionelle favoritter blandt børn under 12 år.