underholdning bryllup

Giv dine gæster en oplevelse med underholdning til bryllup

Hvis du skal til at holde dit bryllup, så hvor ikke få underholdning, som er lidt atypisk, der kan sætte et smil på dine gæsters læber. Underholdning til bryllup er en god metode til at bryde isen og tilføje ekstra værdi til dine gæster, så de udover brylluppet tager en oplevelse med hjem. Magi er noget, som de fleste kan lide, synes er spændene og gerne vil se, så derfor er magi som underholdning til bryllup at anbefale.

Sunny Cagara er en af Danmarks bedste tryllekunstner, og med sin magi sætter han sit et romantisk samt hjertebankende præg på aftenen. Han har stor erfaring med magi udover underholdning til bryllup, og har tidligere optrådt på mange forskellige scener bl.a. i Tivoli i København, Las Vegas og Berlin. Derudover har Cana og Thomas Buttenschøn beskrevet Sonny Show som fantastisk, fortryllende og anbefalelsesværdigt som underholdning til bryllup. De siger tilmed at han efterlod publikum men ”… en følelse af en styrket kærlighed i hele rummet…”.

Da Sonny Cagara årligt holder omkring 200 shows, har han fået en fremragende evne til at improvisere, så han tilpasser dig ethvert publikum. Det betyder meget for ham, at gæsterne ikke føler sig udsatte eller udenfor igennem underholdning til bryllup, da de skal føle sig godt tilpas og sænke ”paraderne”.
Sonny er specialist indenfor tricktyveri og mind control, hvilket gør, han eksempelvis kan tage et ur/smykke fra en gæst, uden de lægger mærke til det. Selvom du måske tænke mind control er overnaturligt, kan han bl.a. finde ud af hvilket tal du tænker på eller pinkoden til din telefon.

Sonny Cagaras underholdning til bryllup tager imellem 20-30 minutter, som indeholder flere indlagte tricks om kærlighed og ægteskab. Hvis du synes, det er noget for dig, kan du læse mere på hans hjemmeside www.sunnycagara.dk eller ringe på 40 989 333.