Vi vil gerne betale vores søns billeje i Malaga

Min ældste søn skal snart ud at rejse sammen med to af sine tidligere klassekammerater fra gymnasiet. De skal sammen til Spanien, og bo i en lille hyggelig lejlighed dernede. Jeg har sagt til dem, at jeg synes, det skulle bestille billeje i Malaga, så de er sikre på, det kan komme rundt dernede, men de er meget i tvivl om, om de har råd.

Min mand og jeg har derfor overvejet, om vi skal tilbyde dem at betale for deres lejebil, hvis de bare selv køber benzinen dernede, da vi har fundet et ret godt tilbud på billeje i Malaga, hvor alt var inklusiv, undtaget benzinforbruget, da vi sad og søgte efter det på nettet. Jeg håber meget, de vil tage imod vores tilbud, da jeg ved, at man ikke altid kan regne med busserne sydpå, og de har i hvert fald ikke råd til at køre i taxa hver dag.

Vi har snakket lidt med vores søn om det, og har lyder positivt indstillet over for vores forslag om at betale billeje i Malaga for dem. Han vil lige snakke med de andre, om de også er med på, at de bare skal betale for benzinen dernede.