Skal der gang i festen, så er et dildoparty måske lige jer!

Ja, jeg skal da lige beklage den lidt saftige overskrift på bloggen her, men har netop lige oplevet mit første Dildoparty, med alt hvad der følger med et sådan et frækt arrangement. Ordet dildo er stadigvæk en smule tabubelagt efter min mening, jeg har nok selv været en af de skyldige tvivlere, der ikke rigtig ville tage emnet til mig, men nu har jeg et andet syn på sagen.

Faktum er at mange kvinder, sådan helt privat har et forhold til dildoer, jeg siger på ingen måde alle, men en stor del af den samlede kvindelige befolkning, har på et eller andet tidspunkt været præsenteret for disse fine små erotiske gadgets, i én eller flere forskellige sammenhænge. Men hvad nu hvis man booker en Dildoparty instruktør til årets fest, frem for en jukeboks med 1200 karaoke numre?

Sagen er den, at det var nøjagtigt hvad én af mine veninder gjorde her for nyligt. Det var selvfølgelig noget af en overraskelse, eftersom at hun ikke havde luftet aftenens program for alle gæsterne. Jo da, der var blevet booket et Dildoparty til festen og hold da op en succes det var, at få en tour rundt i dildo universets mange aspekter. Der kom godt nok gang i festen og de mange tabuer blev lagt frem på bordet, hvilket betød at alle kunne slappe langt mere af, omkring emnet der ellers normalt godt kan være lidt følsomt.