Jeg mangler kun et billigt webhotel til min hjemmeside

I foråret tog jeg et lynkursus i hvordan man laver sin egen hjemmeside. Jeg har nu endelig taget mig sammen til at få en lavet, og jeg er da også blevet ret tilfreds med resultatet. Det eneste, jeg mangler, er at finde et firma, der tilbyder billigt webhotel til hjemmesider.

Jeg syntes, det var rigtigt svært at lære at lave hjemmesider, men også rigtig interessant. Efter kursets afslutning, har jeg siddet ofte herhjemme og leget med kodning af hjemmeside, og jeg har nogle dage brugt flere timer, fordi jeg har synes det har været så interessant.

Det tog mig et stykke tid at lave min hjemmeside om mig og min familie færdig, og jeg er nu klar til at få den lagt ud på nettet. Jeg har allerede fundet på et godt domænenavn til min hjemmeside, og mangler kun at finde et billigt webhotel.

Når jeg har fundet et billigt webhotel, skal jeg have lagt min hjemmeside ud på nettet, så venner og resten af familien kan se, hvad vi går og laver. Jeg planlægger at opdatere siden regelmæssigt, hvilket vist ikke er så svært igen.