Praktisk at bestille billeje i Tenerife Lufthavn online hjemmefra

Sidste år var min kæreste og jeg en tur på Tenerife, og vi havde i og for sig en rigtig god ferie, men vi var dog lidt skuffede over at vi ikke kunne nå at se så mange ting, som vi egentlige gerne havde villet. Så da vi igen skulle af sted i år, havde vi aftalt at bestille billeje i Tenerife lufthavn, så vi bedre kunne komme rundt på øen.

Min kæreste og jeg bestilte ferie på Tenerife igen i år, da vi forelskede os i området dernede, hvor vi boede sidste år, og vi var så heldige vi kunne få det samme hotel igen til en god pris. Noget af det første, vi gjorde, var at booke billeje fra Tenerife Lufthavn, så vi var sikre på, at vi nemt kunne komme til vores hotel og rundt på øen i det hele taget.

Det viste sig at være en rigtig god idé, at vi havde booket billeje i Tenerife Lufthavn, for det var dejligt nemt, at vi kunne hente bilen allerede da vi landede. Vi fandt vores lejebil online og fordi vi havde bestilt i god tid, fik vi oveni købet også en rigtig god pris på biludlejningen, og vi fandt en bil, der passede til os, både størrelsesmæssigt og økonomisk.