Billeje fra Rom Fiumicino Lufthavn gjorde ferien bedre

I år skulle endelig være året, hvor vi valgte at tage af sted til en af Europas smukkeste og mest interessante byer, nemlig Rom. Vi fløj der til, og vi havde været så heldige, at vi havde fundet et godt tilbud på billeje i Rom Fiumicino lufthavn, som altså var den lufthavn, vi fløj til.

Som sagt var det første gang, nogen af os havde været i Rom, og vi ville selvfølgelig gerne opleve så meget som muligt, mens vi var dernede. Desværre havde vi kun ti dages ferie, så det var mildt sagt en rigtig god ting, at vi havde fået billeje fra Rom Fiumicino Lufthavn.

I løbet af vores ferie nåede vi heldigvis at se nogle af de mest interessante historiske seværdigheder og attraktioner, men selv om vi havde vores billeje fra Rom Fiumicino Lufthavn til rådighed, har vi alligevel besluttet os for, at vi vil tilbage til Rom, når vi har fået sparet sammen igen.

Til næste ferie i Rom vil vi helt sikkert også booke vores billeje fra Rom Fiumicino Lufthavn. Det var en rigtig god ferie, vi havde, for Rom står bestemt på listen over byer, vi meget gerne vil besøge endnu engang, når tiden og pengene er der.