Vi er klar til ferien med hotel og billeje i Izmir

Jeg glæder mig sådan til, vi skal på ferie. Vi har bestilt en uges ferie og har booket billeje i Izmir. Som du måske ved, ligger Izmir tæt på kysten, men jeg regner dog ikke med at vejret vil være godt nok til at vi kan ligge ved stranden. Det synes jeg nu heller ikke gør noget, da det også kan være ganske hyggeligt bare at gå ture langs vandet.

Vi var heldige at finde en god pris på rejsen til Izmir, som er Tyrkiets tredjestørste by. Næsten det hele var ordnet med hotelværelse og flybilletter, så det eneste, vi skulle tænke på, var at huske at bestille billeje i Izmir, så vi også kunne komme rundt og se noget af byen.

Naturligvis vil vi benytte vores billeje i Izmir til at komme hen til det berømte Konak Square, hvor  byens klokketårn står. Dette er blevet symbolet på Izmir, altså byens vartegn, så det er jeg personligt meget spændt på at opleve.

Billeje i Izmir har vi fundet rigtig billigt via en hjemmeside, hvor der blev sammenlignet priser fra biludlejningsfirmaer, der har lejebiler i Izmir. Jeg er sikker på, vi har fundet en rigtig god bil til vores ferie i Izmir, og jeg glæder mig til at komme af sted.