På ferie – skal vi bestille billeje i Rom eller er det for dyrt?

Jeg glæder mig sådan til, jeg skal med mine venner på tur rundt i hele Italien. Vi har aftalt at tage af sted her til sommer, og så vil vi ellers bare rejse rundt sammen i tre uger, inden vi tager mod Danmark igen. Vi har snakket lidt om at flyve derned og så bestille billeje i Rom og køre rundt på egen hånd, hvis ikke det bliver for dyrt.

Vi skal have fundet ud af, hvilken transport, der er billigst for os. Vi er fire personer, så jeg synes, at  det ville være oplagt at bestille billeje i Rom direkte fra lufthavnen, men hvis det er meget billigere at tage med toget derned og også med det offentlige dernede, så vil vi selvfølgelig hellere det.

På den anden side, så er vi alle fire lidt af nogle luksusdyr, så personligt tror jeg, det ender med, at vi bliver enige om at vi bare skal bestille billeje i Rom, og at vi i øvrigt flyver derned. Det går jo også hurtigere, og så har vi masser af tid til at bruge i Rom og resten af Italien.