Køb sexlegetøj online – Sex legetøj er langt billigere på nettet

Jeg havde længe været led og ked af min samling af sexlegetøj. Den var meget begrænset og det føltes som om at sidste gang jeg havde købt sex legetøj var før jerusalems ødelæggelse.

Derfor hoppede jeg online for at se på noget sexlegetøj. Man kan jo købe alt online, og sex legetøj er selvfølgelig ikke en undtalelse. Men hvad er egentlig så undtagelsen der bekræfter reglen? Det er det måske ikke? Og hvis der er så må der da være et marked for det?

Jeg besluttede at starte lidt blidt, og købe kun en penis ring, da det både så spændende og sjovt ud, og så var det så rasende billigt, at det nærmest var til foræringspris. Internettet er nu en fed ting!

Nu handler jeg sjældent online, så det var en meget positiv oplevelse at opdage hvor nemt det reelt var at købe sex legetøj online. Det er helt sikkert ikke sidste gang at jeg gør det, og det bliver nærmest en prøvelse ikke at bestille mere før min penis ring kommer med posten.

Heldigvis er jeg en meget tålmodig mand, da alt godt kommer til den der kan vente længe nok.

 

Published in: Sexlegetøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *