Dyreværnet tog hånd om den lille hund og fandt en ny familie

Jeg var så uheldig at miste min gamle mor her for ganske kort tid siden, hvilket naturligvis skabte nogle udfordringer, blandt andet på baggrund af et efterladt kæledyr. Min mor havde en lille hund på sine gamle dage, der skabte rigtig meget glæde og det var derfor en svær beslutning, at finde et nyt hjem til den lille ven. Vi kunne ikke selv overtage hunden, så vi henvendte os til dyreværnet, et værn for værgeløse dyr.

Det her værn for værgeløse dyr har eksisteret i rigtig mange år snart, men det var første gang, at jeg sådan rigtig fik stiftet bekendtskab med dyreværnet. Jeg tog derned med min mand og fik forklaret dem situationen, hvilket var en rigtig god ting og det helt rigtige sted at henvende sig. De dejlige mennesker hos dyreværnet var simpelthen bare så behjælpelige med information og de tog uden tøven den lille hund til sig.

Dyreværnet tager sig af hunde, katte, kaniner og andre små venner fra dyreriget, der har mistet deres værge, eller generelt bare ikke har et sted at blive passet. Dyreværnet gør efter min mening et helt uvurderligt stykke arbejde, der tager hånd om sagesløse dyr, der ikke ellers ville have en chance for en ny værge. Nu har de så fundet en ny familie til hunden, på landet og jeg er dyreværnet meget taknemmelig for deres fremragende indsats.

Published in: Kæledyr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *